Naravno zdravilo proti prehladu

  • V očiščen kozarec nadevajte narezano limono, ingver in cimet.
  • Počasi prelijte z medom.
  • Potrebovali boste nekaj časa, da se med prelije do dna okoli limon in ingverja. Najboljše razmerje v posodi je 1/4 limone, 1/4 ingverja in 2/4 medu ter po želji žlička cimeta ali kurkume.
  • Uporabnost: Pustite stati čez noč v hladilniku, nato naslednji dan servirajte 2x/dan po eno žlico.Rok uporabe: Hranite v hladilniku 1-2 mesece.
  • Servirajte z leseno ali keramično žlico!
  • V očiščen kozarec nadevajte narezano limono, ingver in cimet.
  • Počasi prelijte z medom.
  • Potrebovali boste nekaj časa, da se med prelije do dna okoli limon in ingverja. Najboljše razmerje v posodi je 1/4 limone, 1/4 ingverja in 2/4 medu ter po želji žlička cimeta ali kurkume.
  • Uporabnost: Pustite stati čez noč v hladilniku, nato naslednji dan servirajte 2x/dan po eno žlico.Rok uporabe: Hranite v hladilniku 1-2 mesece.
  • Servirajte z leseno ali keramično žlico!
Prep Time 10 minutes

Instructions
 

  • V očiščen kozarec nadevajte narezano limono, ingver in cimet.
  • Počasi prelijte z medom.
  • Potrebovali boste nekaj časa, da se med prelije do dna okoli limon in ingverja. Najboljše razmerje v posodi je 1/4 limone, 1/4 ingverja in 2/4 medu ter po želji žlička cimeta ali kurkume.
  • Uporabnost: Pustite stati čez noč v hladilniku, nato naslednji dan servirajte 2x/dan po eno žlico.Rok uporabe: Hranite v hladilniku 1-2 mesece.
  • Servirajte z leseno ali keramično žlico!

Ingredients
  

  • 2 bio limoni narezani na rezine
  • 2 manjša narezana ingverja (lahko tudi naribate)
  • 1 kozarec bio medu (najbolje je kostanjev med)
  • 1 čajna žlička cimeta ali kurkume (po želji)