- V očiščen kozarec nadevajte narezano limono, ingver in cimet.
- Počasi prelijte z medom.
- Potrebovali boste nekaj časa, da se med prelije do dna okoli limon in ingverja. Najboljše razmerje v posodi je 1/4 limone, 1/4 ingverja in 2/4 medu ter po želji žlička cimeta ali kurkume.
- Uporabnost: Pustite stati čez noč v hladilniku, nato naslednji dan servirajte 2x/dan po eno žlico.Rok uporabe: Hranite v hladilniku 1-2 mesece.
- Servirajte z leseno ali keramično žlico!
- V očiščen kozarec nadevajte narezano limono, ingver in cimet.
- Počasi prelijte z medom.
- Potrebovali boste nekaj časa, da se med prelije do dna okoli limon in ingverja. Najboljše razmerje v posodi je 1/4 limone, 1/4 ingverja in 2/4 medu ter po želji žlička cimeta ali kurkume.
- Uporabnost: Pustite stati čez noč v hladilniku, nato naslednji dan servirajte 2x/dan po eno žlico.Rok uporabe: Hranite v hladilniku 1-2 mesece.
- Servirajte z leseno ali keramično žlico!
Prep Time 10 minutes mins
Instructions
- V očiščen kozarec nadevajte narezano limono, ingver in cimet.
- Počasi prelijte z medom.
- Potrebovali boste nekaj časa, da se med prelije do dna okoli limon in ingverja. Najboljše razmerje v posodi je 1/4 limone, 1/4 ingverja in 2/4 medu ter po želji žlička cimeta ali kurkume.
- Uporabnost: Pustite stati čez noč v hladilniku, nato naslednji dan servirajte 2x/dan po eno žlico.Rok uporabe: Hranite v hladilniku 1-2 mesece.
- Servirajte z leseno ali keramično žlico!
Ingredients
- 2 bio limoni narezani na rezine
- 2 manjša narezana ingverja (lahko tudi naribate)
- 1 kozarec bio medu (najbolje je kostanjev med)
- 1 čajna žlička cimeta ali kurkume (po želji)